Americanii încă utilizeaza Dial-Up-ul ! Afla cîţi moldoveni îl mai folosesc.

http://isalxp.files.wordpress.com/2010/12/dial-up.gifSe pare că americanii nu au nevoie de viteză la Internet de vreme ce 3,5 milioane dintre ei sunt abonaţi la serviciul Dial-up de la Compania America Online (Aol). Anul trecut, 200.000 s-au abonat la acest serviciu, plătind 17.5 dolari pe lună. În ultimii zece ani, preţul pentru acest serviciu a rămas practic acelaşi. Dacă în 2001 acesta costa 18 dolari, în 2006 a crescut la 19,3 dolari, iar în prezent este 17,5 dolari.
Dial-Up, puţini dintre internauţii din ţara noastră sunt familiari cu acest termen, deoarece Moldova a sărit peste această etapă din evoluţia Internetului.
Prima conexiune la Internet a multora dintre noi a fost de tip broadband (conexiune la internet de mare viteză).
Cei care au apucat să se conecteze la Internet folosind o conexiune Dial-Up nu au amintiri prea plăcute.
Cu o conexiune de tip Dial-Up se poate obţine acces la Internet de până la 56 kb/sec – teoretic , dar în practică,  acest număr este mai mic şi variază între 30 şi 45 kb/sec. Cu o viteza atât de mică ţi-ar trebui zile întregi să descarci un film.
Care e situaţia în Moldova
Numărul abonaţilor la serviciile de acces la Internet prin dial-up s-a redus de la 33 mii în 2009 la 0,5 mii în 2011.
Potrivit site-ului netindex.com Moldova ocupă poziţia a paisprezecea în lume după viteza medie a conexiunilor la internet. Şi la acest capitol suntem peste americani care ocupa doar poziţia a 31-a.

http://anonymouse.org/cgi-bin/anon-www.cgi/http://anrceti.md/files/u1/trdatetr32011_4.png

0 coment.:

Trimiteți un comentariu

Nu folosiţi cuvinte necenzurate

Statistici

Web-Links.ro Director Web - unLink.ro - Adauga si site-ul tau Quality Web Hosting Hostgator.ro Blog din Moldova FREE Social Promotion

Share

 
back to top