Astăzi, Apple va prezenta noi dispozitive (Foto, Video)

Astăzi, la ora 20:00 (ora Moldovei), la sediul Apple va începe prezentarea noilor dispozitive ale companiei. Chirtoaca.blogspot.com vă va informa despre noile lansări ale gigantului IT. Prezentarea dată, probabil, va fi cu cele mai puţine surprize, datorită numărului mare de scurgeri de informaţii.
Este cunoscut faptul că Apple va prezenta smartphone-urile iPhone 5S și iPhone 5C. Primul va primi un procesor A7, care este cu aproximativ o treime mai productiv decît A6. La exterior, dispozitivul practic nu diferă de iPhone 5, dar este echipat cu un cititor de amprente, a cărei existență a fost confirmată astăzi de The Wall Street Journal. Scanerul va fi amplasat direct pe butonul “Home” și va permite deblocarea dispozitivului la atingerea butonului. Pe internet au aparut chiar și poze cu cutia telefonului iPhone 5S.

2
36457

Pe lîngă culoarea alba si neagră, în vînzarea va aparea și un iPhone 5S  de culoare “Champagne”, cu 128 GB de memorie internă. De asemenea, mulţi scriu despre un senzor care va urmari mișcările utilizatorului şi o cameră imbunatatită cu bliț LED dublu.

Astăzi pe internet a aparut un video cu iPhone 5C care rulează iOS 7. Smartphone-ul va fi mult mai ieftin decît iPhone 5S, iar din punct de vedere tehnic e la fel ca iPhone 5, vînzările căruia probabil vor fi stopate. iPhone 5C va avea o carcasă din plastic de diferite culori.

0

Pe internet au apărut mai multe scurgeri privind noul model de iPad, dar este puțin probabil că acesta să fie prezentat oficial astăzi. Cel mai probabil, Apple va organiza un eveniment separat spre sfîrșitul toamnei.
http://www.vc-tms.co.uk/vc/images/Apple-logo_small.jpg 

Astăzi, de la companie se aşteaptă și lansarea sistemului de operare iOS 7. Teoretic, Tim Cook, de asemenea, ar putea prezenta un model actualizat de Apple TV, cu un set extins de software, laptop-urile MacBook Pro și iMac-urile cu cipuri Intel Haswell. Lansarea ceasului inteligent este puţin probabilă, precum și a televizorului Apple.



0 coment.:

Trimiteți un comentariu

Nu folosiţi cuvinte necenzurate

Statistici

Web-Links.ro Director Web - unLink.ro - Adauga si site-ul tau Quality Web Hosting Hostgator.ro Blog din Moldova FREE Social Promotion

Share

 
back to top