Un nou record: 9 milioane de iPhone-uri noi vîndute în doar trei zile

Pe parcursul primelor trei zile de la lansare au fost vîndute 9 milioane de exemplare de iPhone 5s şi 5c. “Aceasta este cea mai bună lansare a iPhone din istorie”, a declarat directorul executiv Tim Cook. Potrivit lui, cererea pentru smartphone-uri este incredibil de mare.
Pentru comparaţie, recordul anterior a fost stabilit de iPhone 5, care cu un an în urmă, în doar primul weekend de la lansare, s-a vîndut în 5 milioane de unitaţi. De data aceasta, Apple a lansat două modele noi de iPhone-uri.  Compania nu a numit, însă, care este cererea pentru iPhone 5s si 5c separat. Potrivit experților, modelul 5s este de aproximativ trei ori mai popular decît versiunea din plastic a smartphone-ului Apple.
Tim Cook a declarat din nou că iPhone 5s este cel mai bun smartphone din lume şi a promis că va furniza numărul necesar de dispozitive pentru a satisface cererea. Şeful Apple a mai declarat că în prezent iOS 7 este instalat pe mai mult de 200 de milioane de smartphone-uri și tablete, ceea ce face acest update să fie unul din cele mai căutate.

0 coment.:

Trimiteți un comentariu

Nu folosiţi cuvinte necenzurate

Statistici

Web-Links.ro Director Web - unLink.ro - Adauga si site-ul tau Quality Web Hosting Hostgator.ro Blog din Moldova FREE Social Promotion

Share

 
back to top