Apple a pierdut in Australia procesul cu Samsung


Compania Apple va fi nevoita sa puna la dispozitia sud-coreenilor codul sursa al iPhone 4S. Oficial, Samsung a deschis procesul impotriva Apple pentru a vedea daca americanii incalca  patente legate de comunicatiile wireless.
In timp ce reprezentantii legali ai Apple declara ca rivalii nu fac altceva decit sa incerce sa intre in posesia unor informatii confidentiale, cei de la Samsung  pentru prima data au motiv de bucurie in acest sens, dupa nenumaratele lupte pierdute in instanta cu americanii.
Samsung nu vrea doar codul sursa al telefoanelor iPhone, ci si verificarea unor contracte pe care Apple le-a incheiat cu mai multi operatori telecom, printre care si Vodafone, suspectati ca nu subventioneaza vanzarea de iPhone.
Nu in ultimul rand, sud-coreeni tintesc si interzicerea vanzarii produselor Apple in Australia. Decizia instantei australiene este surprinzatoare totusi in conditiile in care la data depunerii reclamatiei Samsung, nimeni nu credea ca sud-coreenii au vreo sansa de castig in aceasta cauza.

0 coment.:

Trimiteți un comentariu

Nu folosiţi cuvinte necenzurate

Statistici

Web-Links.ro Director Web - unLink.ro - Adauga si site-ul tau Quality Web Hosting Hostgator.ro Blog din Moldova FREE Social Promotion

Share

 
back to top