Popcorn.js transformă procesarea videoclipurilor web într-o joacă în stilul Mozilla

Mozilla a lansat Popcorn.js, o librăria Javascript care dorește să schimbe modul în care dezvoltatorii web pot interacționa cu un videoclip. Dacă până acum toate activitățile unui cadru dedicat unei înregistrări servea exclusiv pentru acest scop, prin intermediul Popcorn.js am putea schimba această procedură pentru totdeauna. Practic Pocorn transformă videoclipurile, devenind ceva nativ tehnologiilor web. Asta înseamnă că un videoclip ar putea fi completat de un feed de pe Twitter, de o hartă Google Maps și de un articol de pe Wikipedia, toate prin aceeași librărie.
Mai mult decât atât, efectele vizuale aduse videoclipurilor ar putea fi integrate direct prin intermediul acestei tehnologii. Librăria Popcorn.js se bucură și de un utilitar suplimentar cu ajutorul căruia poți da viață ideilor tale aplicate direct pe videoclipuri, având și posibilitatea de a vedea în timp real transformările aduse înregistrărilor. Popcorn Maker oferă o colecție de template-uri extrem de utile, fiind toate Open Source. Asta înseamnă că orice îți trece prin minte poate fi implementat prin intermediul acestora sau poți redefini template-uri deja existente sau crea unele noi.
Mai multe detalii despre această unealtă extrem de utilă pentru jurnaliști, creatorii de filme și nu numai aici.

0 coment.:

Trimiteți un comentariu

Nu folosiţi cuvinte necenzurate

Statistici

Web-Links.ro Director Web - unLink.ro - Adauga si site-ul tau Quality Web Hosting Hostgator.ro Blog din Moldova FREE Social Promotion

Share

 
back to top