Battlefield 3 a fost lansat

 



Battlefield 3 a fost lansat, asigurati-va ca aveti cele mai recente drivere, asa suna anuntul EA pentru ultimul first-person shooter lansat oficial azi in Europa.
EA estimeaza ca au existat aproape 3 milioane de pre-comenzi, facind din Battlefield 3 cel mai bine vandut shooter din istoria EA.
Aproape un milion de jucatori au descarcat varianta beta lansata in luna septembrie, care au facut un adevarat masacru pe serverele puse la dispozitie de EA. Pe scurt, s-au tras peste 42 de miliarde de focuri de arma si s-au inregistrat un miliard sase sute de „victime” virtuale in timp ce peste 21 de milioane de statii M-Com au fost aruncate in aer.
In pregatirea evenimentului, Nvidia a lansat ieri un set nou de drivere optimizate pentru Battlefield 3, Rage si Arkham City. In BF 3, jucatorii se vor bucura de o crestere a performantei de pana la 11% cu GeForce 285.38.
AMD nu a lansat inca un driver nou dar pentru cei care isi doresc cele mai bune performante ar fi indicat sa obtineti cel mai recent driver Catalyst reglat pentru BF3 si Rage.

0 coment.:

Trimiteți un comentariu

Nu folosiţi cuvinte necenzurate

Statistici

Web-Links.ro Director Web - unLink.ro - Adauga si site-ul tau Quality Web Hosting Hostgator.ro Blog din Moldova FREE Social Promotion

Share

 
back to top