Site-urile de file-sharing puse pe lista neagra de Google

Google BlacklistCele mai cunoscute site-uri de file-sharing au fost puse in lista neagra de catre Google, care a demarat o serie de schimbari de securitate, precum blocarea numelor unor site-uri precum The Pirate Bay, isoHunt si 4Shared in Google Instant.
Lista neagra a Google blocheaza – de asemenea – si autocomplete-ul acestor nume de site-uri, dar paginile in sine raman indexate. Motivul pentru care Google a decis sa aplice astfel de schimbari motorului sau de cautare sunt cat se poate de clare: pastrarea unei bune relatii cu detinatorii de drepturi de autor asupra unor produse precum filme si muzica.
Dupa cum si era de asteptat au aparut primele reactiile din partea proprietarior de site-uri de file-sharing. Gary Fung, proprietarul isoHunt a declarat: “Este o incercare mult mai discreta de cenzura decat cea realizata prin Protect IP si SOPA, dar ramane o incercare de cenzurare. Google a devenit Big Brother-ul internet-ului, deci ar cam trebui sa renunte la sloganul “Do no evil”".

0 coment.:

Trimiteți un comentariu

Nu folosiţi cuvinte necenzurate

Statistici

Web-Links.ro Director Web - unLink.ro - Adauga si site-ul tau Quality Web Hosting Hostgator.ro Blog din Moldova FREE Social Promotion

Share

 
back to top