StarNet Television a lansat YouTube TV


Cea mai mare bază de date de conţinut video din lume – YouTube – este acum disponibilă pe ecranele televizoarelor pentru toţi utilizatorii IPTV. StarNet Television a lansat YouTube TV, o componentă multimedia inovatoare de pe piaţa din Moldova.
Aplicaţia YouTube TV de la StarNet Television aduce conţinutul vast al Internetului alături de programele de televiziune tradiţionale, pe cel mai mare ecran disponibil în casa fiecăruia – televizorul. Utilizatorii IPTV pot acum să navigheze cu uşurinţă pe YouTube direct din meniul televizorului şi să vizioneze fişierele video de înaltă calitate, disponibile pe cel mai popular site cu content video: muzică, distracţie, documentare, materiale educaţionale, emisiuni TV, filme, scurtmetraje originale, concerte live, evenimente sportive şi înregistrări făcute de amatori . În plus, cei care au un cont de YouTube, îl pot sincroniza cu televizorul.
„StarNet Television are posibilităţi nelimitate. Odată cu lansarea Youtube TV, aducem în casele clienţilor noştri, pe ecranele televizoarelor, miliarde de spoturi video disponibile pe YouTube. Astfel, toţi utilizatorii IPTV au acces la cea mai mare varietate de produse media”, Veaceslav Puşcaşu, Director IT, StarNet.
Lansarea YouTube TV succede implementarea serviciului Constructor TV de către StarNet Television, care permite clienţilor să îşi aleagă singuri grila de canale preferate. Noul serviciu poate fi accesat în mod gratuit.

0 coment.:

Trimiteți un comentariu

Nu folosiţi cuvinte necenzurate

Statistici

Web-Links.ro Director Web - unLink.ro - Adauga si site-ul tau Quality Web Hosting Hostgator.ro Blog din Moldova FREE Social Promotion

Share

 
back to top