Bratari si ceasuri high-tech testate in secret de catre Apple şi Google

New York Times a reuşit să afle citeva secrete interne de la Apple şi Google, care au dezvoltat şi testat în anul care a trecut accesorii inteligente, cum ar fi brăţări şi ceasuri, ce ar putea îmbunătăţi felul în care interacţionăm cu telefoanele mobile.
Un grup foarte mic de angajaţi Apple testează şi poartă o brăţară din sticlă, cu funcţionalităţi similare cu ale unui iPod shuffle. Ea are zone de control sensibile la atingere şi foloseşte comenzi recunoscute de Siri pentru a comunica cu iPhone-ul. Imaginea de mai jos nu reprezintă brăţara despre care vorbim aici. iBangle este un concept prezentat cu trei ani în urmă de pe site-ul YankoDesign.com.

Si Google au la rindul lor citeva proiecte secrete. Printre acestea fiind un ceas companion pentru smartphone-ul cu sistem de operare Android.
Motorola are deja un astfel de dispozitiv pe piaţă. El se numeşte MOTOACTV . Printre funcţiile sale se numără monitorizarea activităţilor sportive, redarea muzicii din memoria internă şi afişarea apelurilor şi mesajelor primite pe smartphone-ul Motorola din dotare.

0 coment.:

Trimiteți un comentariu

Nu folosiţi cuvinte necenzurate

Statistici

Web-Links.ro Director Web - unLink.ro - Adauga si site-ul tau Quality Web Hosting Hostgator.ro Blog din Moldova FREE Social Promotion

Share

 
back to top