Google Chrome 16 este de acum disponibil în versiune oficiala (Descarca)

Google Chrome 16 este de acum disponibil în versiune oficială şi aduce citeva funcţii noi pentru fanii web browser-ului Google.
Cu noul Google Chrome este posibilă utilizarea mai multor profile de utilizator, care deservesc utilizatori diferiţi ai aceluiaşi PC. Această funcţie poate fi deosebit de utilă, deoarece permite fiecărui utilizator să lucreze cu propria colecţie de bookmark-uri, extensii, istoric de navigare şi setări personalizate, ţinute mereu actualizate între toate PC-urile pe care avem instalat Google Chrome, cu ajutorul funcţiei de sincronizare.
Pentru a folosi propriul profil de utilizator fără a risca să lăsăm colecţia de bookmark-uri şi parole salvate la îndemâna oricui, trebuie să accesăm secţiunea Opţions / Preferences / Personal Stuff, de unde folosim opţiunea Add new user. După adăugarea profilului de utilizator o nouă instanţă a browser-ului Google Chrome va fi deschisă într-o fereastră separată, cu numele profilului de utilizator afişat în partea stinga-sus. Procedura poate fi repetată pentru a adăuga oricit de multe profile de utilizator avem nevoie. Toate modificările aduse unui profil de utilizator (bookmark-uri noi, extensii, setări personalizate) vor fi păstrate cu ajutorul funcţiei de sincronizare, la fel ca la utilizarea unui profil unic de utilizator. Unica problema este ca profilele de utilizator nou adăugate nu sunt protejate cu parolă, astfel că o persoană indiscretă poate obţine acces la colecţia de bookmark-uri din doar citeva click-uri.
Alături de suportul pentru profile de utilizator multiple, Google Chrome 16 se bucură şi de numeroase remedii de securitate şi patch-uri pentru îmbunătăţirea stabilităţii.

Descarca

0 coment.:

Trimiteți un comentariu

Nu folosiţi cuvinte necenzurate

Statistici

Web-Links.ro Director Web - unLink.ro - Adauga si site-ul tau Quality Web Hosting Hostgator.ro Blog din Moldova FREE Social Promotion

Share

 
back to top