Panasonic a prezentat un smartphone ultra-slim, cu ecran OLED


Panasonic a prezentat astazi un smartphone ultra-slim, incearcind astfel o revenire în forţă pe piaţa telefoanelor inteligente.
Noul model nu are inca un nume oficial, dar Panasonic ne asigură că europenii vor fi printre primii care se pot bucura de el, nu mai târziu de luna martie a anului viitor.
Asamblat într-o carcasă cu profil în forma literei D, noul smartphone este rezistent la apă şi praf. Ecranul cu diagonală 4.3 inch este de tip OLED, suportă rezoluţia 960 x 540 pixeli şi afişează interfaţa sistemului de operare Android. Alături de o cameră foto cu specificaţii încă neprecizate, prototipul oferă şi conectivitate NFC.
Panasonic şi-a propus să vândă până la sfârşitul anului 2012 aproximativ 1.5 milioane de telefoane din categoria smartphone, numai în Europa. Folosind drept referinţă acest prim model, compania plănuieşte să-şi diversifice oferta de produse în perioada următoare, în speranţa de a atinge cifrele de vinzări propuse.

0 coment.:

Trimiteți un comentariu

Nu folosiţi cuvinte necenzurate

Statistici

Web-Links.ro Director Web - unLink.ro - Adauga si site-ul tau Quality Web Hosting Hostgator.ro Blog din Moldova FREE Social Promotion

Share

 
back to top