Utilizatorii iPhone 4S vor putea face cumparaturi online doar prin comanda vocala

O noua capabilitate a fost introdusa de Apple in functia de comanda vocala Siri, prezenta pe noile iPhone 4S. Astfel, utilizatorii vor putea efectua cumparaturi din lantul american de retail BestBuy folosindu-si exclusiv vocea.
Capacitatea a fost introdusa in Wolfram Alpha, una dintre componentele “asistentului personal” comandat vocal Siri. Practic, utilizatorii iPhone 4S vor putea de acum sa faca cumparaturi dintr-o baza de date de peste 35.000 de produse, potrivit Apple Insider.
Optiunea este disponibila, deocamdata, doar utilizatorilor din Statele Unite.

Folosindu-si doar vocea, utilizatorii vor putea cauta categorii de produse sau modele specifice, si vor putea obtine detalii amanuntite despre acestea, precum si comparatii intre diverse tipuri de produse.
Motorul Wolfram Alpha va putea chiar sa inteleaga si sa analizeze cererile utilizatorilor formulate in limbaj natural, precum “cea mai usoara camera foto sub 100 de dolari cu o rezolutie mai mare de 12 megapixeli”.

0 coment.:

Trimiteți un comentariu

Nu folosiţi cuvinte necenzurate

Statistici

Web-Links.ro Director Web - unLink.ro - Adauga si site-ul tau Quality Web Hosting Hostgator.ro Blog din Moldova FREE Social Promotion

Share

 
back to top