Cum vor arata tabletele in 2013 ?

Procesoare de peste 2 GHz, memorii de 8 GB si camere video/foto capabile sa filmeze in HD 3D si sa faca fotografii de 20-24 MP. Toate aceste performante vor deveni posibile gratie noii platforme OMAP 5, dezvoltata de Texas Instruments si prezentata la Consumer Electronics Show.
Chipset-ul, care ruleaza Android 4.0 Ice Cream Sandwich, include un procesor dual-core ARM Cortex A15 CPU, 2MB L2 cache, VR SGX 544MP2 GPU si o interfata de memorie dual-channel LPDDR2-533.
OMAP 5 suporta camere video de 20-24 MP si va filma in 3D HD. In plus, memoria maxima suportata va fi de 8GB, iar transferul de date se va face prin trei USB-uri 3.0 si SATA 2.0.
“Este cea mai puternica platforma de pe Pamant in prezent si prima care vine cu procesorul Cortex-A15 care ruleaza de doua ori mai rapid decat Cortex-A9, cel mai puternic procesor de pe piata”, a declarat vice presedintele companiei, Remi El-Ouazzane.
Primele tablete cu OMAP 5 sunt asteptate in 2013.

0 coment.:

Trimiteți un comentariu

Nu folosiţi cuvinte necenzurate

Statistici

Web-Links.ro Director Web - unLink.ro - Adauga si site-ul tau Quality Web Hosting Hostgator.ro Blog din Moldova FREE Social Promotion

Share

 
back to top