A fost anuntata data de lansare a Windows 8

Microsoft a anunţat că intenţionează să lanseze versiunea experimentală a noului său sistem de operare Windows 8 în trei săptămini, în cadrul Congresului Mondial al Telefoniei Mobile de la Barcelona (Spania).
Invitaţiile la un eveniment care va avea loc într-un hotel din metropola catalană au fost deja trimise pentru data de 29 februarie.

Lansarea versiunii test a Windows 8 va fi însoţită de deschiderea unui magazin online de aplicaţii proiectate special pentru acest sistem de operare, care va concura cu sistemul Android de la Google şi iOS de la Apple.
Dezvoltarea de aplicaţii este considerată la momentul actual un element esenţial pentru succesul unui nou sistem de operare, în special dacă este conceput pentru dispozitive portabile. În acest domeniu, Microsoft, cu o prezenţă slabă pe segmentul tabletelor şi telefoanelor, se află încă în urma competitorilor săi.

0 coment.:

Trimiteți un comentariu

Nu folosiţi cuvinte necenzurate

Statistici

Web-Links.ro Director Web - unLink.ro - Adauga si site-ul tau Quality Web Hosting Hostgator.ro Blog din Moldova FREE Social Promotion

Share

 
back to top