StarNet a lansat 4 abonamente speciale, doar de televiziune: “TVBOX”

Locuitorii din Chişinău, Ungheni, Soroca, Edineţ, Sângerei, Cahul, Hânceşti şi din celelalte oraşe, în care StarNet are deschise puncte de vânzări, se pot bucura acum de noile pachete de televiziune „TVBOX”: Acasă (40 de canale), Acasă Plus (70 de canale), Complet (114 canale) şi Complet HD (123 de canale, dintre care 13 sunt HD).

Pachetele „TVBOX” cuprind grile TV cu cele mai în vogă canale naţionale şi internaţionale  şi pot fi contractacte în abonamente speciale, doar de televiziune. Astfel, orice doritor, care nu vrea, în mod neapărat, serviciul de Internet, are acum la dispoziţie o ofertă deosebită de televiziune, concepută pentru diverse preferinţe şi necesităţi, la preţuri foarte atrăgătoare. Costul pachetelor „TVBOX” variază de la 35 lei (grila „Acasă”), până la 200 lei pentru o grilă completă, care include 13 canale HD.
 „Ofertele „TVBOX” sunt concepute pentru a-i ajuta pe oameni să-şi aleagă serviciile de comunicaţii în funcţie de nevoile reale. Cei care-şi doresc servicii complete de Internet, Televiziune şi Telefonie, au la dispoziţie pachetele triple, iar cei care vor să-şi ia doar serviciu de Televiziune prin tehnologia IPTV au acum pachetele „TVBOX”, cu o gamă variată de canale, fiecare având posibilitarea să-şi aleagă  pe cel mai potrivit pentru familia sa”, Adrian Călăraşu, Manager Strategie Marketing, StarNet.
StarNet Television aduce în casele oamenilor un serviciu de calitate, imagini clare şi sunet impecabil, opţiuni interactive, o gamă impresionantă de canale HD, programe dedicate pentru copii, zeci de canale cu filme, divertisment, sport, noutăţi şi muzică. În plus, clienţii primesc în mod gratuit acces la opţiunea YouTube TV, având la dispoziţie cea mai mare bază de date de videoclipuri din lume, direct pe ecranul televizorului.

0 coment.:

Trimiteți un comentariu

Nu folosiţi cuvinte necenzurate

Statistici

Web-Links.ro Director Web - unLink.ro - Adauga si site-ul tau Quality Web Hosting Hostgator.ro Blog din Moldova FREE Social Promotion

Share

 
back to top