Jeans-ii HighTech. Au aparut “blugii” care isi schimba mirosul

La prima vedere, jeans-ii din imagine arata ca oricare altii. Slim fit, taietura perfecta, culoarea clasica. Nu sunt deloc asa. Sunt primii “blugi” inteligenti din lume.
Naked & Famous Denim, una dintre cele dinamice si inovative firme din industria confectiilor, a anuntat dezvoltatea unui material inteligent capabil sa isi reinprospateze mirosul cu ajutorul unor microcapsule de parfum inserate in tesatura, relateaza Gizmodo.

Pentru a degaja parfumul nu trebuie decat sa strangeti si sa frecati putin tesatura. Instantaneu, acestia elibereaza un parfum de fructe de padure. Astfel ca, dupa o noapte de club, nu veti mai fi nevoiti sa va spalati imediat blugii pentru a scapa de mirosul puternic de fum si transpiratie.
Jeans-ii HighTech vor fi disponibili pentru barbati si femei, iar cei de la Naked & Famous Denim promit ca vor oferi o gama larga de parfumuri, adaptata preferintelor fiecaruia.

0 coment.:

Trimiteți un comentariu

Nu folosiţi cuvinte necenzurate

Statistici

Web-Links.ro Director Web - unLink.ro - Adauga si site-ul tau Quality Web Hosting Hostgator.ro Blog din Moldova FREE Social Promotion

Share

 
back to top