Facebook se schimba radical

Dupa ce a reusit sa castige 750 de milioane de utilizatori, este clar ca scopul Facebook nu mai este atragerea de fani. Scopul retelei de socializare este acum sa devina liantul perfect intre elementele care compun ceea ce cunoastem ca fiind internetul de astazi.
Conferinţa F8 de anul acesta este cea mai importantă de până acum, după cum a anunţat vicepreşedintele pe comunicare globală Facebook, Elliot Schrage. Reţeaua de socializare a anunţat, prin mai mulţi oficiali, o serie de schimbări care vor avea loc. Unele dintre ele deja au început să îşi facă apariţia pe Facebook.
Săptămână trecută au apărut butonul de Subscribe, asemănător celui de Follow, de pe Twitter, şi listele “deştepte”, pentru rearanjarea contactelor, iar săptămâna aceasta utilizatorii au văzut un nou feed de ştiri.
Este insa de ajuns? Se pare ca nu si ca schimbarile care vor fi anuntate in cursul zilei de astazi, in cadrul “f8″, vor fi enorme. Dupa cum spun cei de la Mashable, Facebook va renaste printr-o serie de caracteristici pe care utilizatorii sai nu le vor gasi nici pe Google+ si nici in alta parte.

0 coment.:

Trimiteți un comentariu

Nu folosiţi cuvinte necenzurate

Statistici

Web-Links.ro Director Web - unLink.ro - Adauga si site-ul tau Quality Web Hosting Hostgator.ro Blog din Moldova FREE Social Promotion

Share

 
back to top