Învăţăm să raportăm cu ajutorul serviciului „Declaraţie electronică”

 Î.S „Fiscservinform” vine cu o noutate! A fost elaborat noul plan de petrecere a seminarelor de instruire pentru agenţii economici care doresc să utilizeze serviciul de raportare fiscală „Declaraţie electronică”.
Întrucât cifra doritorilor de a participa era într-o continuă creştere, s-a decis înteţirea acestor seminare. Planul nou prevede petrecerea instruirilor până la sfârşitul anului curent în fiecare marţi, joi şi sâmbătă. Orarul pentru ziua de sâmbătă rămâne acelaşi (la orele 09:00 pentru vorbitorii limbii de stat şi la orele 10:30 pentru vorbitorii limbii ruse), în zilele de marţi şi joi însă, instruirile vor avea loc la orele 10:00 (română) şi 14:00 (rusă). Locul desfăşurării rămâne în continuare a fi în incinta Centrului de instruire din cadrul oficiului fiscal Botanica (ce se află pe str. Teilor 7∕2, et. 5).
Toţi agenţii economici care doresc să ea parte la aceste instruiri sunt rugaţi să se programeze la numărul de telefon (022) 822-222.  Contribuabilii ce cad sub incidenţa art. 187, alin. 21 o pot face atât şi în momentul când primesc semnătura electronică de autentificare.

0 coment.:

Trimiteți un comentariu

Nu folosiţi cuvinte necenzurate

Statistici

Web-Links.ro Director Web - unLink.ro - Adauga si site-ul tau Quality Web Hosting Hostgator.ro Blog din Moldova FREE Social Promotion

Share

 
back to top