Mozilla incearca sa ne convinga sa nu renuntam la browser-ul lor (Video)

Dupa cum si era de aşteptat cei de la Mozilla Firefox reacţionează după ce au pierdut bătălia cu Google Chrome, printr-un video prin care incearca sa convingă internauţii să nu renunţe la acest browser, ci sa-l sustina si sa faca o donatie de minimum 10 $.
În luna noiembrie, potrivit datelor StatCounter, Google Chrome a depăşit Firefox pentru prima dată la nivel global, ajungind la 25,7%, aproximativ dublu faţă de aceeaşi lună a anului trecut, în timp ce Internet Explorer a scăzut de la 48,2% la 40,6%.
Cota de piaţă a Firefox a coborât la nivel global de la 31,2% la 25,2%. Locul al patrulea este ocupat, la mare distanţă, de browserul Safari al grupului Apple, cu 5,9%, iar pe cinci se situează Opera cu 1,8%.
Statistica StatCounter se bazează pe date agregate de la peste trei milioane de site-uri web, cu o mostră de peste 15 miliarde de pagini vizualizate pe lună.

0 coment.:

Trimiteți un comentariu

Nu folosiţi cuvinte necenzurate

Statistici

Web-Links.ro Director Web - unLink.ro - Adauga si site-ul tau Quality Web Hosting Hostgator.ro Blog din Moldova FREE Social Promotion

Share

 
back to top