Apple lansează astăzi iPad2


In aceasta seara incepand cu ora 20:00 va avea loc conferinta pentru prezentarea iPad 2. Evenimentul va avea loc ca şi în cazul primului iPad la Centrul pentru Arte Yerba Buena, din San Francisco .
Există multe speculaţii despre noua versiune iPad şi chiar mai multe în privinţa prezenţei lui Steve Jobs la lansare. În mod tradiţional, Jobs şi-a asumat rolul de showman lansind într-un stil unic, cu mult entuziasm, cele mai importante produse ale Apple din ultimii ani, de la iPod la iPhone şi iPad.
Noul iPad va avea acelaşi ecran de zece inci al precedesorului, însă ar trebui să fie mai subţire, mai uşor şi mai rapid, potrivit numeroaselor analize de specialitate şi speculaţii apărute pe internet.
Se asteapta ca pe langa iPad 2 Apple sa prezinte iOS 4.3 si poate iOS 5, sa reorganizeze serviciul MobileMe si sa ofere o parte dintre functii total gratuit si desigur ne asteptam ca Steve Jobs sa prezinte noua tableta.

0 coment.:

Trimiteți un comentariu

Nu folosiţi cuvinte necenzurate

Statistici

Web-Links.ro Director Web - unLink.ro - Adauga si site-ul tau Quality Web Hosting Hostgator.ro Blog din Moldova FREE Social Promotion

Share

 
back to top