Deschide-ti propriul magazin pe Facebook


Acum poti sa vinzi si tu direct pe Facebook fara nici un efort sau cost suplimentar. Folosind aplicatia ShopMania Social Cart poti sa te adresezi unei comunitati cu sute de milioane de utilizatori. Este timpul sa experimentezi puterea Shopping-ului Social.
Aplicaţia este gratuită şi le permite tuturor deţinătorilor de magazine online să îşi creeze o platformă dedicată de vinzare pe Facebook şi să o integreze pe paginile proprii din cadrul reţelei de socializare ai nevoie doar de un cont ShopMania.
Instalarea aplicaţiei ShopMania Social Cart pe paginile Facebook are loc în câteva minute, iar generarea propriu-zisă a magazinului online pe Facebook se realizează prin intermediul contului ShopMania şi al unui fişier de produse aparţinând magazinului online. Gestionarea magazinului online de pe Facebook nu implică niciun efort suplimentar, deoarece toate informaţiile prezente în catalogul de produse al magazinului sunt actualizate automat şi pe Facebook.
Magazinele create pe Facebook cu ajutorul aplicaţiei Social Cart integrează, de asemenea, plugin-urile specifice platformei Facebook, precum cele de Share şi Like, dar şi opţiunea de diseminare a informaţiei către platforma Twitter, cu scopul de a susţine magazinele online în creşterea gradului de vizibilitate a produselor din ofertă.
Alături de widget-ul Mini Shop, destinat creării şi plasării de extensii ale magazinelor online pe orice alt website sau blog, aplicaţia ShopMania Social Cart urmăreşte valorificarea efectelor de sinergie ce se creează prin interconectarea comerţului online cu mediile sociale.
Valorifici potentialul retelei de fani
Odata cu instalarea aplicatiei pe pagina ta de Facebook, poti valorifica la maxim potentialul retelei tale de fani. Magazinul tau va putea accesat de catre acestia, fara a mai parasi platforma Facebook.
Iti extinzi afacerea
Magazinul de pe Facebook reprezinta o extensie a site-ului tau si iti ofera vizibilitate unui cerc de potentiali clienti aflat mereu in crestere. Fiecare fan poate actiona ca un factor de crestere a notorietatii magazinul tau.
Instalezi imediat
Instalezi aplicatia ShopMania pe pagina ta de Facebook, dupa care poti incepe sa vinzi! Toate informatiile din catalogul tau de produse vor fi preluate automat in cadrul magazinului de pe Facebook.
Administrezi simplu

Administrarea magazinului de pe Facebook nu implica niciun efort suplimentar. Toate modificarile efectuate in cadrul catalogului tau de produse se vor reflecta automat si in cadrul magazinului de pe Facebook.
Pagina de prezentare a aplicaţiei ShopMania Social Cart poate fi accesată la adresa: http://cp.shopmania.ro/facebook/partner.

2 coment.:

Alina spunea...

am instalat si eu aplicatia aceasta pe una din paginile firmei, dar as dori sa schimb aplicatia pe o alta pagina si nu mi se da voie desi am sters aplicatia de pe prima pagina. ai idee cum as putea sau daca este posibil sa setez cumva sa imi pot instala aplicatia pe o alta pagina de facebook fara a-mi face un alt cont pe shopmania?

Anonim spunea...

nustiu nu ma folosesk de ea

Trimiteți un comentariu

Nu folosiţi cuvinte necenzurate

Statistici

Web-Links.ro Director Web - unLink.ro - Adauga si site-ul tau Quality Web Hosting Hostgator.ro Blog din Moldova FREE Social Promotion

Share

 
back to top