MP3MD.ORG – primul care a dat startul la “FREE MP3 DOWNLOADS” in internet-ul moldovenesc


MP3MD.ORG este un site web moldovenesc care prezinta muzica in versiune audio sau audio&video in regim de streaming sau stiri din showbizzZ pentru orice vizitator de Internet.
O parte din muzica este incarcata pe site si comunicata public prin Internet pentru promovare cu acordul titularilor drepturilor de autor in scopuri de publicitate. O alta parte din muzica este incarcata pe site de catre utilizatori inregistrati (DJ/Artisti/Amatori) si este comunicata public prin Internet cu acordul acestora.
Continutul site-ului va este oferita in mod gratuit, insa este necesara inregistrarea dvs pentru a va oferi mai multe posibilitati.
MP3MD.ORG a aparut in anul 2008 cu un staf de 2 persoane, la momentul dat echipa MP3MD are la “bordul navei” 5 persoane ce asigura vizitatorii cu cea mai noua muzica de pe internet. Sunt primii care au dat startul la “FREE MP3 DOWNLOADS” in internet-ul moldovenesc.
Publicul tinta al site-ul MP3MD.ORG este segmentul activ al societatii, cu varsta cuprinsa intre 14 si 45 de ani.In calitate de target extins, atentia se indreapta spre omul din mediul urban, care traieste viata din plin, manifesta un interes pentru distractie de orice natura si dispune de venit propriu suficient pentru a satisface orice capriciul in materie de divertisment.
Varsta                                                   Sex
14 – 18 ani (15.3%)                           Masculin (57%)
18 – 21 ani (38.49%)                         Feminin (43%)
21 – 25 ani (23.03%)
25 – 45 ani (23.03%)

Statistica generala:
Zilnica                                                                    Lunara
Peste 11.000 vizitatori unici                                          Peste 350,000 de vizite unice
Peste 30.000 de vizualizari ale paginilor                       Peste 850,000 de vizualizari ale paginilor
site-ului, implicit si a materialelor publicate                   site-ului, implicit si a materialelor publicate
Acum, MP3MD.ORG – Dincolo de muzică! are un design nou, unul mai dinamic şi mai atrăgător. După cum se poate observa cu uşurinţă, s-au realizat câteva modificări la interfaţa categoriilor, care au în vedere o creştere a eficienţei în utilizare. Şi mai interesant, căutările se pot face mai rapid folosind lista de selecţie de după butonul “Caută”. În prezent, fiecare vizitator poate să facă parte din echipa MP3MD.ORG, să adauge articole din categoria showbizzZ sau să încarce cu uşurinţa fişiere pe site.

0 coment.:

Trimiteți un comentariu

Nu folosiţi cuvinte necenzurate

Statistici

Web-Links.ro Director Web - unLink.ro - Adauga si site-ul tau Quality Web Hosting Hostgator.ro Blog din Moldova FREE Social Promotion

Share

 
back to top