Voi mai folositi Internet Explorer 6? Microsoft va roagă să nu-l mai folositi


Microsoft doreşte să-şi convingă utilizatorii să renunţe la browser-ul Internet Explorer 6 (IE6), vechi de 10 ani.
Compania a lansat un nou site, Internet Explorer 6 Countdown, care are sloganul: “Moving the world off Internet Explorer 6″.
Pe noul site, www.IE6Countdown.com, Microsoft îşi concentrează efortul pentru a-i convinge pe utilizatori să renunţe la browser-ul vechi de zece ani. Aşa cum se arată şi pe site, ” În urmă cu 10 ani un browser s-a născut … Este timpul să-i spunem la revedere”. Scopul site-ului este ca utilizarea Internet Explorer 6 să scadă la mai puţin de 1% la nivel mondial.
În acest moment, la nivel global, utilizarea IE 6 este la 12%, chiar dacă în multe părţi ale lumii, această cifră este mai mică de 5%.
În Statele Unite, cele mai recente aplicaţii indică faptul că 2,9% dintre utilizatorii de internet navighează prin intermediul IE 6.
Site-ul mai ofera si motivele pentru care utilizatorii ar trebui să facă un upgrade, documentaţia pentru corporaţiile care au nevoie să migreze către un nou browser şi bannere pe care webmasterii le pot încorpora în site-urile lor, ca alerte pentru utilizatori.

0 coment.:

Trimiteți un comentariu

Nu folosiţi cuvinte necenzurate

Statistici

Web-Links.ro Director Web - unLink.ro - Adauga si site-ul tau Quality Web Hosting Hostgator.ro Blog din Moldova FREE Social Promotion

Share

 
back to top