www.StartPage.md – un ghid pentru cei ce doresc să economisească timp pe internet


În multe tari, cit din Europa, atit si din afara ei, exista de ceva vreme site-uri ce te ajuta sa gasesti mai  rapid informatia pe internet. StartPage.md este primul de asa tip in domenul .md.
StartPage.md a fost lansat în anul 2011, la 21 februarie. Conceptul sau este foarte simplu, fiind creat pe intelesul tuturor.
In afara de faptul ca este un director de linkuri organizate pe domenii si subdomenii de interes catre site-uri web in special din Republica Moldova dar si din lume, StartPage.md mai propune si analiza categoriilor, bazata pe numarul de vizitatori sau alte date statistice, economice in dependenta de categorie.
Potrivit autorilor site-ului, StartPage.md este primul site din Moldova care te ajută să economiseşti timp la căutările pe internet. StartPage vă propune cele mai bune site-uri din cele mai populare categorii. Totodată, ai posibilitatea să sugerezi noi categorii de care ai nevoie.
Vreau să enumăr cîteva categorii de pe StartPage.md care îmi par interesante:
  • Work and Travel şi Cursuri de Limbi Straine - utile pentru studenţi
  • TV Online
  • Radio Online
  • Pentru nunţi, ceremonii
  • Publicitate online
Pe StartPage.md mai există şi un sector numit “link-uri personale”, amplasat pe prima pagină, în care fiecare utilizator îşi poate adăuga site-urile pe care le foloseşte cel mai des, pentru ca ulterior să le găsească mai uşor. Este foarte comod de utilizat, deoarece nu este nevoie de înregistrare, link-urile se memorează în baza IP-ului calculatorului şi al browser-ului utilizat.
În final le urăm baftă şi sperăm să fie într-adevăr pagina de start a moldovenilor!

0 coment.:

Trimiteți un comentariu

Nu folosiţi cuvinte necenzurate

Statistici

Web-Links.ro Director Web - unLink.ro - Adauga si site-ul tau Quality Web Hosting Hostgator.ro Blog din Moldova FREE Social Promotion

Share

 
back to top