Evolio se pregăteşte să lanseze o nouă tabletă – EvoTab 2

Lansarea oficială va avea loc mâine, dar tableta se află la precomandă, la preţul de 176 $.
În ianuarie 2011 a fost lansată prima tabletă din portofoliul Evolio – EvoTab 1, apoi în iulie a fost anunţată Evolio Neura, denumită şi iPad Killer, iar mâine va fi lansată oficial EvoTab 2.
EvoTab 2 dispune de un ecran ultrasenzitiv, multitouch de 7 inch, 16 milioane de culori şi are la bază unul dintre cele mai noi procesoare Cortex A8 de 1 GHz. Faţă de EvoTab 1, noua tableta are o memorie dublă: 8 GB memorie de stocare şi 512 MB memorie RAM. Oferă conectivitate full USB, mini USB, micro SD precum şi conectivitate Internet wireless prin Wi-Fi-ul integrat sau stick 3G.
EvoTab 2 vine cu sistemul de operare Android 2.3 Gingerbread, special creat şi optimizat pentru tablete, precum şi cu Flash 10.2, ceea ce conferă o experienţă bună la Web browsing, la vizualizarea site-urilor cu conţinut rich-media, sau la rularea aplicaţiilor Android. Ba mai mult, informaţiile oficiale spun că EvoTab 2 este capabilă să redea filme în format Full HD.
Bateria este de tip Li-Ion de 3,7V/4500 mAh, ce îi poate asigura o autonomie de până la 14 ore, în funcţie şi de modul de utilizare. Dimensiunile tabletei sunt de 192 x 118 x 11 mm şi are o greutate de 360g.

0 coment.:

Trimiteți un comentariu

Nu folosiţi cuvinte necenzurate

Statistici

Web-Links.ro Director Web - unLink.ro - Adauga si site-ul tau Quality Web Hosting Hostgator.ro Blog din Moldova FREE Social Promotion

Share

 
back to top