Google+ este accesibil şi pentru utilizatori sub 18 ani

De astăzi Google+ nu mai este un mediu dedicat exclusiv adulţilor, după ce Google a decis să permită accesul inclusiv persoanelor sub 18 ani, dar cu respectarea anumitor condiţii.
Virsta minimă necesară pentru crearea unui cont Google+ coboară în majoritatea ţărilor lumii la doar 13 ani.
Decizia pune Google+ pe picior de egalitate cu reţeaua Facebook, cea din urmă permiţind de adolescenţilor de mult timp să deţină conturi de utilizator.
Spre deosebire de membrii adulţi, utilizatorii Google+ beneficiază de facilităţi de securitate suplimentare pină la împlinirea vârstei de 18 ani. Astfel, atunci cind un adolescent distribuie conţinut în mod public, este întimpinat cu un avertisment care îl înştiinţează că oricine din afara cercului de prieteni va putea vedea informaţiile postate. Mai mult decit atit, potrivit setărilor aplicate în mod implicit pentru utilizatori Google+ sub 18 ani, aceştia pot fi contactaţi în mod direct numai de către persoane adăugate deja în cercurile de prieteni.
Funcţia Hangouts, utilă pentru comunicarea prin sesiuni audio şi video, a fost de asemenea adaptată pentru utilizatori tineri, astfel că dacă o persoană din afara cercurilor de prieteni se alătură conversaţiei, conexiunea audio şi video este întreruptă în mod automat pentru participanţii sub 18 ani. Totuşi, utilizatorii sub 18 ani au posibilitatea să se reconecteze răspunzind unui dialog de confirmare.

0 coment.:

Trimiteți un comentariu

Nu folosiţi cuvinte necenzurate

Statistici

Web-Links.ro Director Web - unLink.ro - Adauga si site-ul tau Quality Web Hosting Hostgator.ro Blog din Moldova FREE Social Promotion

Share

 
back to top