Si-a folosit iPad-ul in loc de pasaport pentru a intra in SUA

Martin Reisch l-ar fi surprins si pe Steve Jobs, care probabil nu a prevazut ca produsul Apple ar putea fi folosit ca substitut de pasaport, scrie Guardian. Reisch povesteste ca un granicer american usor enervat a facut o exceptie in cazul sau, lasandu-l sa treaca in SUA dupa ce i-a aratat, pe iPad, o copie scanata a pasaportului uitat acasa.

Reisch si-a dat seama abia aproape de granita ca si-a uitat pasaportul acasa, insa s-a gandit sa incerce totusi sa intre in SUA, in loc sa mai faca doua-trei ore inapoi la Montreal pentru a-si lua pasaportul.
I-a povestit granicerului ca vrea sa intre in SUA sa lase cateva cadouri, ca si-a uitat pasaportul acasa insa il are scanat in tableta iPad, si mai are la el si permisul de conducere.
“A luat iPad-ul cu el in birou. A stat acolo vreo cinci-sase minute. Cand s-a intors, a facut o pauza lunga inainte de a-mi ura Craciun Fericit”, a povestit Reisch, care a reintrat in Canada in acelasi fel.

0 coment.:

Trimiteți un comentariu

Nu folosiţi cuvinte necenzurate

Statistici

Web-Links.ro Director Web - unLink.ro - Adauga si site-ul tau Quality Web Hosting Hostgator.ro Blog din Moldova FREE Social Promotion

Share

 
back to top