Cum sa castigi 500.000 dolari pe Youtube (Video)

In aceasta saptamana, Youtube va da startul concursului de scurtmetraje Your Film Festival. De pe 2 februarie pana pe 31 martie va puteti uploada filmele si sa intrati in competitia al carui mare premiul este suma de jumatate de milion de dolari.

Filmele trebuie sa aiba maxim 15 minute. Nu exista limitari privind temele abordate.
Din toate scurtmetrajele care vor fi înscrise, reprezentantii companiei Scott Free Productions, infiintata de cineastii Ridley Scott si Tony Scott, vor alege 50 de pelicule semifinaliste.
Dintre acestea vor fi alese 10 filme care vor fi proiectate la Festivalul de Film de la Venetia. Cu aceasta ocazie, regizorul Ridley Scott va anunta castigatorul.
Marele premiu consta intr-o subvenţie de 500.000 de dolari ce va fi utilizata de regizorul peliculei castigatoare pentru a produce un lungmetraj in colaborare cu Scott Free Productions.
Participantii la Your Film Festival trebuie sa aiba cel putin 18 ani, iar scurtmetrajele lor trebuie sa fi fost distribuite dupa data de 1 ianuarie 2010.


0 coment.:

Trimiteți un comentariu

Nu folosiţi cuvinte necenzurate

Statistici

Web-Links.ro Director Web - unLink.ro - Adauga si site-ul tau Quality Web Hosting Hostgator.ro Blog din Moldova FREE Social Promotion

Share

 
back to top