Urmatorul Xbox ar putea sosi în 2013

The Verge a publicat o colecţie de zvonuri cu privire la viitoarea consola de la Microsoft – Xbox 720. Nu se stie dacă acest nume va fi păstrat, a circulat şi numele de Xbox 3 pentru o perioadă. Între timp, IGN afirma că următoarea consola de la Microsoft va sosi în toamna lui 2013 şi va avea un GPU bazat pe arhitectura AMD Radeon 6000 de 40 nm.

Performanţele oferite vor fi comparabile cu cele ale lui Radeon HD 6670, lansat anul trecut. Surse apropiate de creatorul consolei afirma că per total performanţele vor creşte de 6 ori în comparatie cu Xbox 360 şi vor fi cu 20% mai mari decât la Wii U. Detalii despre un posibil CPU al lui Xbox 720 nu sunt, dar zvonurile afirmă că ar trebui să ne aşteptăm ca acest device să depăşească la capitolul performanta cele mai tari gaming PC-uri de pe piaţă.
Dave Cutler, fostul şef care a condus echipa ce a creat Windows NT este acum cooptat în echipa Microsoft Xbox. El este creierul viitoarei console, iar Cutler face parte din Microsoft încă din 1988 şi a contribuit atât la crearea lui Windows NT, cit şi a versiunilor 64 bit Windows şi platforma Windows Azure.

0 coment.:

Trimiteți un comentariu

Nu folosiţi cuvinte necenzurate

Statistici

Web-Links.ro Director Web - unLink.ro - Adauga si site-ul tau Quality Web Hosting Hostgator.ro Blog din Moldova FREE Social Promotion

Share

 
back to top