Ce reduceri au angajaţii Apple la iPad şi Mac-uri

Compania Apple va oferi începând din vara acestui an reduceri importante angajaţilor care doresc un computer Mac sau o tabletă de Internet iPad, potrivit lui Tim Cook, CEO-ul companiei.
Angajaţii Apple vor putea să îşi achiziţioneze un Mac, beneficiind de o reducere de 500 de dolari şi un iPad plătind cu 250 de dolari mai puţin, scrie 9to5Mac. Există însă anumite condiţii. Spre exemplu, angajaţii trebuie să lucreze de cel puţin 90 de zile în cadrul companiei şi pot folosi cuponul de reducere o dată la trei ani. Oricum sunt puţini aceia care îşi schimbă PC-ul mai des.

Astfel, un angajat Apple va putea să îşi cumpere un MacBook Air, care costă 999 de dolari, cu doar 499 de dolari şi o tabletă iPad 2, 3G, de 64 de GB, cu doar 529 de dolari, faţă de 829 de dolari. În anunţul lui Tim Cook nu se specifică nimic despre terminalele iPhone. Programul de reduceri va fi lansat în luna iunie a acestui an.
Apple, cea mai valoroasă companie IT, a înregistrat în trimestrul patru al anului trecut un profit net de 13,06 miliarde de dolari, în timp ce veniturile au înregistrat o creştere anuală de 73% până la 46,33 miliarde de dolari.
În ultimele trei luni ale anului trecut, Apple a vândut 37,04 milioane telefoane iPhone (în creştere cu 128% în ritm anual), 15,43 milioane tablete iPad, în creştere cu 111% faţă de perioda similară a lui 2010 precum şi 5,2 milioane computere personale Mac, în creştere cu 26%.

0 coment.:

Trimiteți un comentariu

Nu folosiţi cuvinte necenzurate

Statistici

Web-Links.ro Director Web - unLink.ro - Adauga si site-ul tau Quality Web Hosting Hostgator.ro Blog din Moldova FREE Social Promotion

Share

 
back to top