Search Plus Your World are succes

Introducerea de catre Google a unui nou tip de rezultate in urma cautarilor pe motorul sau de cautare, ce include acum informatii si din reteaua sociala Google+, a adus un val de critici, iar Twitter a acuzat Google de concurenta neloiala.

Un oficial Google contrazice informatiile si spune ca noul tip de cautare este un succes in randul utilizatorilor.

Twitter s-a plans ca optiunea de cautare Google Search Plus Your World favorizeaza reteaua sociala Google+ in pofida retelei Twitter. Un programator Facebook a si incercat sa demonstreze acest lucru.
Mai mult, criticile aduse noii optiuni de cautare a Google au scos in evidenta faptul ca rezultatele oferite sunt irelevante. In concluzie, multe dintre recomandarile bloggerilor au indicat catre rivalul Google, motorul de cautare Bing, produs de Microsoft.
Potrivit lui Amit Singhal, seful Google Search, statisticile companiei arata ca utilizatorilor le place noua optiune de cautare si ca o folosesc in numar tot mai mare.
Referindu-se la Twitter, Singhal a declarat ca nu Google este compania care a taiat brusc rezultatele in timp real din reteaua Twitter. La un moment dat, utilizatorii motorului de cautare Google primeau rezultate, in timp real, din reteaua Twitter, in urma cautarilor online. Aceasta optiune nu mai este disponibila si nu se stie de ce cele doua companii nu au ajuns la o intelegere in acest sens.

0 coment.:

Trimiteți un comentariu

Nu folosiţi cuvinte necenzurate

Statistici

Web-Links.ro Director Web - unLink.ro - Adauga si site-ul tau Quality Web Hosting Hostgator.ro Blog din Moldova FREE Social Promotion

Share

 
back to top