Apple lucreaza la un iPad de 8 inch

Potrivit unor surse citate de Wall Street Journal, Apple lucrează în prezent la o tabletă cu un ecran de 8 inch, scrie latimes.com
Zvonuri ca Apple lucrează la o tabletă cu un ecran mai mic de 10 inch circulă de citeva luni, deşi Steve Jobs declara, pe vremea cănd trăia, că nu va lansa niciodată o astfel de tabletă deoarce ecranul ar fi incompatibil cu software-ul.

Cei de la Wall Street Journal au intrat în posesia unor informaţii cum că Apple lucrează la o tabletă de 8 inch şi colaborează cu producătorii de ecrane AU Optronics Co din Taiwan şi sud-coreenii de la LG Display. Oficialii Apple nu au comentat.
Primele tablete lansate de Apple, iPad şi iPad 2, au ecrane de 9,7 inch cu rezoluţii de 1.024 x 768 pixeli. iPad 3, care este aşteptat de fanii din întreaga lume pe 7 martie, va avea ecran retina display cu o rezoluţie de 2.048 × 1.536 pixeli.  De asemenea, iPad 3 va include tehnologia 4G LTE, mai scrie latimes.

0 coment.:

Trimiteți un comentariu

Nu folosiţi cuvinte necenzurate

Statistici

Web-Links.ro Director Web - unLink.ro - Adauga si site-ul tau Quality Web Hosting Hostgator.ro Blog din Moldova FREE Social Promotion

Share

 
back to top