S-a lansat site-ul Loteriei Nationale a Moldovei – LNM.md

 S-a lansat site-ul Societatăţii pe Acţiuni Loteria Naţională a Moldovei - lnm.md
Lansarea oficială a primei Loterii Naţionale a Moldovei a avut loc pe 15 februarie, la Palatul Republicii.
„Loteria Naţională a Moldovei îşi va desfăşura activitatea, bazându-se pe valori esenţiale: integritate, transparenţă, responsabilitate socială, grijă pentru clienţi şi respect pentru angajaţi”, a afirmat, cu ocazia lansării, Administratorul Loteriei Naţionale a Moldovei, Ion Antohi, urându-le participanţilor succes şi mult noroc.
Loteria Naţională a Moldovei îşi propune să ofere şanse egale de câştig fiecărui participant şi să aducă beneficii bugetului de stat, beneficii care vor fi direcţionate spre educaţie, sănătate, sport, cultură sau infrastructură.
Înființarea Loteriei naționale a fost legiferată prin Hotărârea de Guvern nr. 371 din 24 mai 2011, având în calitate de unic acţionar Ministerul Finanțelor al Republicii Moldova și este unica societate, investită cu dreptul de a desfășura activitate în domeniul jocurilor de noroc, care constituie monopolul statului, în conformitate cu art. 29 al. (9) din Legea nr. 285-XIV din 18.02.99 cu privire la jocurile de noroc.
Primul Produs al LNM este loteria “Milioane pentru Moldova”. La loterie va putea participa orice persoană, expediind un SMS la numărul cu tarif special „7575”, prin intermediul unuia dintre cei trei operatori de telefonie mobilă din ţară. Un jucător poate expedia un număr nelimitat de mesaje. Preţul unui SMS este de 8 lei şi constituie prețul biletului de loterie. Primul program lansat de “Loteria Națională a Moldovei” S.A., va oferi o versiune modernă a programelor tradiţionale ale loteriei, un produs de loterie bazat pe SMS. Participantul la loterie urmează să expedieze un mesaj SMS care va conţine doar 6 numere, de la 1 la 48, separate prin spații. Extragerea va avea loc în fiecare zi de duminică și va fi transmisă în direct pe un post de televiziune. Înregistrarea mesajelor se încheie cu o oră înainte de fiecare extragere.
Startul Primului Tiraj al jocului “Milioane pentru Moldova” s-a dat luni, 20 februarie, la 00.00. Serviciul este activ pentru abonatii Orange, pentru abonatii Moldcell si Unite va veni in curind. Extragerea pentru acest tiraj va avea loc duminica, 26 februarie, ora 18.40, in incinta MallDova, si va fi transmisa in direct la postul de televiziune Moldova 1.
Regulamentul jocului poate fi accesat pe pagina web a Loteriei Naţionale a Moldovei - lnm.md.
Loteria Naţională a Moldovei şi-a deschis conturi şi pe reţelele sociale:

0 coment.:

Trimiteți un comentariu

Nu folosiţi cuvinte necenzurate

Statistici

Web-Links.ro Director Web - unLink.ro - Adauga si site-ul tau Quality Web Hosting Hostgator.ro Blog din Moldova FREE Social Promotion

Share

 
back to top