Canon Pixma Pro-1 – virful de gama PIXMA cu 12 cartuse

Canon PIXMA PRO-1 Printer



Canon a lansat Pixma Pro-1, prima imprimantă A3+ din lume care beneficiază de 12 cartuşe de cerneală şi care produce cea mai bună calitate pentru tipărituri color şi monocrom.
PIXMA PRO-1 suportă imagini la rezoluţie 1.200ppi pentru a reproduce cit mai fidel calitatea fotografiilor realizate cu o camera foto profesională şi a imprima imagini la rezoluţii de până la 4.800×2.400dpi. Noul sistem Optimum Image Generating system (OIG) analizează fotografiile şi calculează cu exactitate combinaţia şi cantităţile de culori pentru fiecare picătură aşezată pe suportul foto de către capul de imprimare Canon FINE cu 12,288 duze.
Canon Pixma Pro-1 poate imprima o imagine la calitate de galerie în aproximativ 2 minute şi 55 secunde, cu mult mai puţin în comparaţie cu cele 7 minute şi 55 secunde ale modelului Pixma Pro9500 MkII. Cartuşul de cerneală de 2,5 ori mai mare decit cel mai apropiat model asigură perioade de utilizare mai mari, fără întreruperi dese ale proceselor de imprimare. Panourile frontale permit un acces uşor la cartuşe şi, pentru o eficienţă ridicată, tava din spate poate fi încărcată cu pină la 20 coli de hărtie foto, în timp ce tava de alimentare manuală acceptă hirtie foto cu o lăţime de 356mm şi greutăţe mai mari.
Pixma Pro-1 este livrată cu un pachet software Easy-PhotoPrint Pro care simplifică operaţiile de configurare şi oferă suport pentru imprimarea la volume mari. Suportul a fost extins pentru toată suita de aplicaţii Adobe Photoshop dar şi pentru pachetul software Canon Digital Photo Professional. Imprimanta poate selecta automat profilul ICC corespunzator tipului de hartie Canon folosit, în timp ce un set extins de profile ICC este disponibil pentru hărtii speciale ale altor producători. Pixma Pro-1 va fi disponibilă în Europa începind cu luna noiembrie 2011.

0 coment.:

Trimiteți un comentariu

Nu folosiţi cuvinte necenzurate

Statistici

Web-Links.ro Director Web - unLink.ro - Adauga si site-ul tau Quality Web Hosting Hostgator.ro Blog din Moldova FREE Social Promotion

Share

 
back to top